Opvallende wending in Dybala-transfer: 'Bedankt Roma, ik zie jullie zondag'

Opvallende wending in Dybala-transfer: 'Bedankt Roma, ik zie jullie zondag'

22 augustus om 21:12
Laatste update: 22 augustus om 21:15

Paulo Dybala blijft AS Roma trouw. Het had er alle schijn van dat de Argentijn Roma achter zich zou gaan laten voor een avontuur bij Al Qadsiah, in Saudi-Arabië. Via social media geeft de spelmaker echter aan niet te zullen vertrekken, nadat ook Fabrizio Romano al melding maakte van een afgeketste deal.

Niets leek een overgang van Dybala naar Al Qadsiah nog in de weg te staan. De Argentijn nam op donderdag reeds afscheid van zijn teamgenoten, op het trainingsveld van Roma, in de verwachting dat hij er niet meer terug zou keren. De onderhandelingen zijn echter gestopt. Dybala zou in drie jaar 75 miljoen euro gaan verdienen in Saudi-Arabië, maar heeft toch afgezien van een transfer. Ook zou Roma niet tevreden zijn geweest met het lage transferbedrag, van drie tot vier miljoen euro exclusief bonussen.

In eerste instantie beschikte Dybala over een afkoopsom van twaalf miljoen euro in zijn contract, maar deze was geldig tot 31 juli. Zijn verbintenis bij Roma zal automatisch worden verlengd als hij in het lopende seizoen zijn veertiende wedstrijd speelt. Via Instagram maakt Dybala duidelijk dat hij Roma niet zal verlaten. Met een video met beelden van zijn goals voor de club, schrijft de creatieveling: 'Bedankt, Roma. Ik zie jullie zondag.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paulo Dybala (@paulodybala)

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!