Feyenoord geeft signaal af en 'zit niet te wachten' op nieuwe poging Atlético

Feyenoord geeft signaal af en 'zit niet te wachten' op nieuwe poging Atlético

22 augustus om 19:02
Laatste update: 22 augustus om 19:28

Feyenoord ontkent dat Atlético Madrid een nieuwe poging waagt om Dávid Hancko in te lijven. De Rotterdammers menen 'al een tijd niet meer' in contact te staan met de Spaanse topclub.

In Spanje en Frankrijk sijpelen er berichten door dat Atlético een nieuwe poging zou willen wagen voor Hancko, nadat onderhandelingen met Feyenoord eerder deze transferwindow op niets uitliepen. De Stadionclub kan zich niet vinden in deze berichtgeving, zo leert navraag van Voetbal International.

Feyenoord beweert momenteel geen contact te hebben met Atlético. 'Al een tijd niet meer en we zitten er ook niet op te wachten', zo klinkt het vanuit De Kuip. In de eerdere gesprekken zou Feyenoord zich beledigd hebben gevoeld door Los Rojiblancos, die een openingsbod van dertien miljoen deden op Hancko.

Op dit moment lijkt het erop dat Hancko in ieder geval tot de winter bij Feyenoord blijft. Afgelopen weekend gaf de Slowaak nog aan dat het nu relatief rustig is rondom hem. In De Kuip heeft Hancko nog een contract dat tot medio 2028 doorloopt.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!