Manu Ugarte zo goed als zeker naar Manchester United

'Ten Hag heeft nieuwe aanwinst bijna binnen: deal met PSG op een haar na rond'

22 augustus om 14:30

Manchester United gaat zich voor het sluiten van de markt hoogstwaarschijnlijk nog versterken met Manuel Ugarte. De onderhandelingen tussen United en Paris Saint-Germain, de huidige club van de Uruguayaan, bevinden zich volgens Fabrizio Romano in de laatste fase. 

De 23-jarige Ugarte wordt al geruime tijd in verband gebracht met United. De club van manager Erik ten Hag zou volgens diverse media deze week zijn afgehaakt, maar daar is volgens Romano absoluut geen sprake van. Sterker nog, de deal is bijna rond. 

United aast op een huurdeal voor één seizoen, met een optie tot koop. Daarover heeft het een gesprek gehad met PSG, daar waar Ugarte nog een contract heeft tot 30 juni 2028. Dat gesprek is door United als 'positief' ervaren. De laatste details worden nu besproken, maar duidelijk is dat de Engelsen en de Fransen elkaar bijna hebben gevonden. 

The Red Devils spelen komende zaterdag het tweede competitieduel van het nieuwe Premier League-seizoen. Na Fulham is het Brighton van Mats Wieffer en Yankuba Minteh de tegenstander. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!