Trippier gaat Newcastle United verlaten

'Trippier wil Newcastle United verlaten voor andere Premier League-club'

22 augustus om 13:54

Kieran Trippier gaat vermoedelijk een punt zetten achter zijn avontuur bij Newcastle United. Volgens The Athletic gaat de rechtsback vermoedelijk een transfer maken binnen de Premier League. Trippier kwam dit seizoen nog niet in actie voor de hoofdmacht.

De bijna 34-jarige Trippier heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Newcastle United. Afgelopen weekend zat hij de hele wedstrijd op de bank, waarna hij de maandag erna één helft mee mocht spelen met het beloftenteam van Newcastle. Everton zou de rechtsback graag overnemen, klinkt het.

De voormalig verdediger van onder andere Tottenham Hotspur en Atlético Madrid geniet interesse van verschillende clubs. Zo zou er ook een aanbieding in Saudi-Arabië voor hem klaarliggen. De 54-voudig Engels international beschikt over een contract dat volgende zomer afloopt.

In het seizoen 2022/2023 had Trippier een groot aandeel in het geweldige seizoen van Newcastle waarin de Champions League werd gehaald. In totaal speelde hij 92 wedstrijden voor The Magpies. Hierin kwam hij vier keer tot scoren en was hij 21 keer aangever. Hij vertegenwoordigt een marktwaarde van tien miljoen euro.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!