Spierings hard op weg naar Brøndby IF

'Akkoord nadert: Spierings wordt tweede Nederlander bij Brøndby'

22 augustus om 09:57
Laatste update: 22 augustus om 13:23

Stijn Spierings lijkt binnenkort naar Denemarken te verkassen, zo meldt L'Equipe. Volgens het Franse medium naderen RC Lens en Brøndby IF een akkoord over de transfer van de Alkmaarder.

De gesprekken tussen beide clubs bevinden zich op dit moment in een vergevorderd stadium. Bij Lens, waar Spierings geen gelukkige tijd kende, beschikt de middenvelder nog over een contract tot de zomer van 2027. Bij Brøndby kan Spierings de nieuwe ploeggenoot worden van Sean Klaiber, die vorige zomer FC Utrecht verruilde voor een avontuur in Denemarken.

In de zomer van 2023 maakte Spierings de transfervrije overstap van Toulouse naar Lens. Ook PSV was destijds in de markt voor de handtekening van de middenvelder. Na een topseizoen bij Toulouse bleek bij Lens al snel dat hij niet kon rekenen op veel speeltijd en daardoor werd besloten om hem na tweeënhalve maand weer op huurbasis terug te sturen naar Toulouse.

In het afgelopen seizoen kwam Spierings bij Toulouse tot 26 competitiewedstrijden en één assist. In totaal heeft hij 62 duels achter zijn naam op het hoogste niveau in Frankrijk, evenveel wedstrijden als in de Ligue 2.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!