Ronaldo verbreekt YouTube-record

Ronaldo opent eigen YouTube-kanaal en verbreekt meteen wereldrecord

22 augustus om 07:45

Cristiano Ronaldo heeft sinds woensdag een eigen YouTube-kanaal en brak meteen een wereldrecord. Nog nooit behaalde iemand zo snel de één miljoen abonnees en (op het moment van schrijven) staat de teller al op bijna veertien miljoen abonnees. 

Op woensdagmiddag opende Ronaldo zijn kanaal en een kleine negentig minuten na zijn lancering hadden al één miljoen mensen zich geabonneerd op het kanaal van de Portugees. Nog nooit eerder werd de grens van één miljoen abonnees zo snel gepasseerd op het medium. Het record stond op de naam van de Zuid-Koreaanse zangeres Jennie Kim, die na zeven uur de één miljoen volgers aantikte.

In één keer publiceerde Ronaldo elf korte video's van maximaal drie minuten op zijn kanaal. Het lijken voornamelijk teasers te zijn van filmpjes die de komende periode online zullen komen op zijn kanaal. Om de grootste YouTuber van de wereld te worden zal Ronaldo nog heel veel abonnees erbij moeten krijgen, want op dit moment heeft MrBeast het grootste kanaal met in totaal 313 miljoen volgers.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!