'Atlético Madrid benadert Feyenoord weer voor Hancko'

'Atlético Madrid benadert Feyenoord en biedt tientallen miljoenen op Hancko'

21 augustus om 22:15
Laatste update: 22 augustus om 08:45

Het lijkt erop dat Feyenoord weer te maken krijgt met Atlético Madrid. Volgens transferexpert Santi Aouna van het Franse medium Foot Mercato hebben de Spanjaarden een nieuw, sterk verbeterd bod uitgebracht op de Slowaakse verdediger.

Atlético probeert Feyenoord naar verluidt te overtuigen met dertig miljoen euro en een doorverkooppercentage. Dat is een spectaculaire verbetering van eerdere voorstellen uit Madrid, die begonnen bij dertien miljoen euro. Dat bod werd door Feyenoord beschouwd als een regelrechte belediging. Hoe de Rotterdammers nu gaan reageren, is nog niet bekend.

Het schijnt dat Atlético en Feyenoord in elk geval weer met elkaar om de onderhandelingstafel zitten. De vraagprijs zou nog steeds 35 tot 40 miljoen euro bedragen. Het is geen geheim dat Hancko graag de overstap wil maken, maar hij heeft begrip voor het standpunt van zijn huidige werkgever. In februari van dit jaar verlengde de verdediger zijn contract nog tot medio 2028.

"Ik kan teleurgesteld zijn en er met de pet naar gooien, maar zo ben ik niet", zei Hancko enkele weken geleden nog over de transfersoap rond zijn persoon. Na de zege op PEC Zwolle van afgelopen weekend liet hij weten dat 'alles rustig' is. Dat lijkt inmiddels veranderd. Feyenoord nam Hancko twee jaar geleden voor ruim acht miljoen euro over van Sparta Praag.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!