'Hoogte PSV-bod op Faye bekend, astronomische terugkoopclausule voor Barcelona'

'Hoogte PSV-bod ligt op straat, enorme terugkoopclausule voor Barcelona'

21 augustus om 17:57
Laatste update: 21 augustus om 21:44

PSV heeft een bod van elf miljoen euro plus twee miljoen euro aan bonussen uitgebracht op Mikayil Faye, zo brengt Fabrizio Romano naar buiten. Ook is er een terugkoopclausule voor FC Barcelona opgenomen in het voorstel.

PSV zou Faye voor een totaalbedrag van dertien miljoen euro willen binnenhalen, waarbij Barcelona een terugkoopclausule krijgt die hoger ligt dan het voorstel dat FC Porto deed in juni. De Portugezen waren bereid een deal te maken met een terugkoopclausule voor het bedrag van dertig miljoen euro, maar PSV zet naar verluidt hoger in.

Of het PSV lukt om daadwerkelijk met Faye aan de haal te gaan, moet nog blijken. Er zijn namelijk meerdere geïnteresseerden. Ook LOSC Lille en Stade Rennes willen zich graag versterken met de Senegelees, die in het verleden ook al belangstelling genoot van AS Monaco en AC Milan.

De aanbiedingen van Lille en Rennes liggen nog altijd op tafel voor de talentvolle verdediger. PSV denkt daarnaast aan Ko Itakura, de Japanse verdediger van Borussia Mönchengladbach die in het verleden actief was bij FC Groningen. Hij moet naar verluidt meer dan vijftien miljoen euro kosten.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!