Ook Walter Benitez wil PSV verlaten

'Chaos bij PSV: na Teze en Boscagli wil ook Benítez weg, Atlético doet nieuw bod'

21 augustus om 15:41
Laatste update: 21 augustus om 21:45

De transferchaos bij PSV nadert een kookpunt: na Jordan Teze en Olivier Boscagli wil ook Walter Benítez vertrekken uit Eindhoven. Dat meldt De Telegraaf. De Argentijn wil naar Atlético Madrid, dat een nieuw bod heeft uitgebracht. 

'Het kampioensteam van PSV dreigt steeds meer uiteen te vallen', begint De Telegraaf. De krant doelt daarmee op de transfer van Teze naar AS Monaco, en de 'vertrekeis' van Boscagli. Laatsgenoemde wil per se naar Brighton & Hove Albion. Benítez is nu de volgende in de rij. 

De 31-jarige keeper heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Atlético. De Spaanse topclub meldde zich eerder in deze transferzomer al met een bod in Eindhoven. Directeur Earnest Stewart verwees dat bod destijds direct naar de prullenbak. Maar Benítez is Atlético nog niet vergeten, en andersom ook niet. 

De Telegraaf weet dat de club van trainer Diego Simeone PSV een nieuwe aanbieding heeft gedaan. De Spanjaarden zijn bereid om ongeveer vier miljoen euro te betalen voor de sluitpost, die in Eindhoven nog een contract heeft tot medio 2025.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!