'Reuring in Zwolle: PEC staat voor huurdeal én gaat Vellios uitzwaaien'

'Reuring in Zwolle: PEC staat voor snelle huurdeal én gaat Vellios uitzwaaien'

21 augustus om 16:02

PEC Zwolle wil verdediger Simon Graves voor één seizoen huren van Palermo, zo meldt Voetbal International. Ook zouden de Blauwvingers op korte termijn afscheid kunnen gaan nemen van Tolis Vellios, die op het punt staat zijn carrière te vervolgen bij Nea Salamina Famagusta op Cyprus.

Volgens VI is het allereerst de bedoeling dat Graves, een 25-jarige Deense verdediger, richting Zwolle komt. De rechstpoot speelde afgelopen seizoen in twaalf competitiewedstrijden mee voor Palermo, dat uitkomt in de Serie B. Het grootste deel van het seizoen moest hij het doen met reservebeurten.

In Zwolle kunnen ze Graves echter uitkomst bieden. PEC is na het vertrek van Thomas Lam en het uitvallen van Tristan Gooijer naarstig opzoek naar versterkingen in de achterste linie. Naast de komst van Graves, zou er nóg een verdediger richting Zwolle moeten komen.

Wie juist op het punt staat om te vertrekken uit Overijssel, is Vellios. De 32-jarige spits staat al twee jaar onder contract bij PEC, maar lijkt nu op weg naar Cyprus. In het Keuken Kampioen Divisie-seizoen was hij nog een belangrijke kracht, maar tegenwoordig moet de Griek het steeds vaker doen met invalbeurten of valt hij zelfs helemaal buiten de boot.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!