Buitenspel: Kroos uit openlijk verbazing over transferbeslissing van Barcelona

Buitenspel: Kroos uit openlijk verbazing over transferbeslissing van Barcelona

21 augustus om 10:52

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Kroos verbaasd door beslissing FC Barcelona
Toni Kroos heeft met verbazing kennisgenomen van het feit dat Barcelona Ilkay Gündogan transfervrij laat gaan. De Duitse middenvelder wil en mag vertrekken uit Catalonië, mede doordat Barcelona miljoenenaanwinst Dani Olmo op die manier kan inschrijven voor de Spaanse competitie. Kroos steekt zijn verbazing over dat nieuws niet onder stoelen of banken.

Onder een Instagram-post van Fabrizio Romano, die melding maakt van het feit dat Gündogan gratis gaat vertrekken bij Barça, kaar Kroos van zich horen. 'WOW', reageert de oud-middenvelder, met daarbij drie passende emoji's.

Kroos kent Gündogan nog goed van hun tijd bij het Duitse elftal. Ook hebben de twee middenvelders in clubverband regelmatig tegenover elkaar gestaan. Kroos is sinds deze zomer voetballer-af, terwijl Gündogan deze week bekendmaakte dat hij zich niet langer beschikbaar stelt voor het Duitse elftal.