'Utrecht haalt met bekende en Scandinaviër laatste zomeraanwinsten binnen'

'Utrecht rondt laatste twee zomerdeals af en is klaar op de transfermarkt'

21 augustus om 09:35
Laatste update: 21 augustus om 10:24

Oscar Fraulo en Kolbeinn Finsson worden normaal gesproken de laatste spelers die FC Utrecht deze transferperiode gaat verwelkomen. De middenvelder en linksback zullen spoedig gepresenteerd worden in de Domstad, zo schrijven Voetbal International en De Telegraaf.

Fraulo en Finsson worden de tiende en elfde zomeraanwinst van Utrecht deze window. Fraulo is geen onbekende voor technisch directeur Jordy Zuidam en trainer Ron Jans, aangezien hij afgelopen seizoen al op huurbasis bij Utrecht speelde. Dit seizoen neemt de nummer zeven van het afgelopen Eredivisie-seizoen hem opnieuw tijdelijk over van Borussia Mönchengladbach, maar deze keer met 'een realistische optie tot koop'. In de vorige huurdeal zat ook een koopoptie, maar die kon Utrecht niet lichten.

Finnsson komt over van het Deense Lyngby, dat een transfersom ontvangt van Utrecht. De 24-jarige IJslander moet de concurrentiestrijd aangaan met Souffian El Karouani, terwijl hij ook uit de voeten kan als centrale verdediger of middenvelder. Finnsson speelde tussen 2016 en 2018 even in de jeugd van FC Groningen, later kwam hij ook in de beloftenelftallen van Brentford en Borussia Dortmund terecht. Bij Lyngby is de linkspoot een vaste kracht.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!