'Leverkusen en Brentford strijden om Van den Berg'

'PSV lijkt achter net te vissen: Duitse topclub en Brentford willen Van den Berg'

20 augustus om 16:01
Laatste update: 20 augustus om 20:09

Sepp van den Berg geniet serieuze interesse van Bayer Leverkusen en Brentford FC. Beide clubs zouden al contact opgenomen hebben met zijn club Liverpool over een transfer. 

De Duitse tak van Sky Sports brengt dinsdagmiddag naar buiten dat Leverkusen serieus werk wil maken van het overnemen van Van den Berg. Liverpool zou nu 25 miljoen pond willen ontvangen voor de Nederlander.

Van den Berg stond ook serieus in de belangstelling bij PSV en Feyenoord. Liverpool-manager Arne Slot gaf de mandekker een kans in de voorbereiding om zich te laten zien. Hij maakte indruk en dit wekte alleen meer meer belangstelling op. Brentford wil volgens The Athletic het prijskaartje van meer dan twintig miljoen euro gaan betalen. De Nederlandse topclubs lijken hierdoor achter het net te vissen.

De 22-jarige Van den Berg vertrok in 2019 bij PEC Zwolle om een transfer naar Liverpool te maken. Onder Jürgen Klopp speelde hij vier officiële duel voor The Reds. Hij bracht zijn tijd vooral door op huurbasis. Dit deed hij bij Preston North End, Schalke 04 en Mainz. Bij laatstgenoemde viel de Nederlander al positief op bij meerdere clubs.