'Vermeeren of Mourino mogelijk naar Feyenoord'

Atlético-tweetal gelinkt aan Feyenoord: 'Sluit niet uit dat ze dat dan proberen'

20 augustus om 13:12
Laatste update: 20 augustus om 14:46

Martijn Krabbendam sluit niet uit dat Feyenoord Arthur Vermeeren in de deal gaat proberen te betrekken als Atlético Madrid terugkeert voor David Hancko. Dat laat de clubwatcher van de Rotterdammers weten in Rondje Feyenoord van Voetbal International.

Momenteel is de relatie tussen Feyenoord en Atlético Madrid verstoord. De Madrilenen boden al een aantal keer op Hancko, maar inmiddels is het stil rondom de Slowaak. Dat liet de verdediger zelf weten zondag na het duel met PEC Zwolle (1-5). "Het eerste bod op Hancko was 13 miljoen euro...", aldus Krabbendam. "Dat werd steeds iets meer, maar nog steeds niet genoeg."

De journalist had het anders aangepakt als hij Dennis te Kloese was geweest. "Als ik Feyenoord was had ik gezegd: prima, dan nemen jullie Hancko en dan geven jullie 30 miljoen euro en (Arthur, red.) Vermeeren of (Santiago) Mouriño. Dan kun je zakendoen", klinkt het. "Ik sluit niet uit dat Feyenoord dat gaat proberen hoor, als Atlético ooit terugkomt met een bod. Dat Feyenoord dan zegt: weet je wat, doe dan Vermeeren er maar bij."

Vermeeren maakte afgelopen winter voor achttien miljoen euro de overstap van Royal Antwerp naar Atlético. De Belgische middenvelder tekende een contract tot medio 2030 bij de Madrilenen. Tot dusver speelde het negentienjarige talent slechts 160 minuten onder Diego Simeone.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!