Neville en Carragher verbaasd over Slot

Liverpool-icoon gaat Slot vuur aan de schenen leggen: 'Dit nog nooit gezien'

20 augustus om 12:33

Gary Neville en Jamie Carragher waren stomverbaasd over een moment in de opbouw bij Liverpool. De tactische foefjes van Arne Slot blijven allesbehalve onopgemerkt bij de twee analisten.

"Dit heb ik nog nooit gezien", steekt Carragher van wal, doelend op een beeld waarin te zien is dat Andy Robertson de bal achter Virgil van Dijk op komt halen. Ook Neville begrijpt er niet veel van. "Alisson Becker kan die bal toch ook krijgen? Waarom zou Slot Robertson coachen om dat te doen? Welk voordeel denkt hij daaruit te halen?", klinkt het op Sky Sports.

Carragher is nog altijd vaak aanwezig bij zijn oude club en heeft binnenkort een interview met Slot op de planning staan. Daarin hoopt de oud-verdediger op antwoorden. "Ik hoop het hem deze week te kunnen vragen, maar hij gebruikt heel graag het centrum van het veld. We komen er nog wel achter. We hebben het overal op het veld al wel gezien, maar nu ook achterin."

Neville zag Slot indruk maken bij zijn debuut in de Premier League. Liverpool won na een moeizame eerste helft met 0-2 bij Ipswich Town. "Hij greep flink in tijdens de rust, met wissels, en was er na afloop ook zakelijk over. Na rust speelden ze ineens anders, met meer breedte. Hij wil echt wel aanpassingen doen. Het wordt een enorme klus om Jürgen Klopp te vervangen, maar hij is er goed aan begonnen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!