Hevige interesse in Go Ahead-spits Edvardsen

'Go Ahead overvallen door interesse in Edvardsen: diverse clubs gecharmeerd'

20 augustus om 07:30

Er wordt getrokken aan Go Ahead Eagles-spits Victor Edvardsen. Volgens transferjournalist Ben Jacobs geniet de Zweed belangstelling vanuit Engeland, Polen en Zweden. De Deventenaren willen Edvardsen echter graag behouden. 

Vanuit Engeland hebben twee Championship-clubs interesse in de 28-jarige Edvardsen, die op de Adelaarshorst nog een contract heeft tot medio 2028. Ook het Poolse Górnik Zabrze wil de aanvaller graag inlijven, evenals IFK Göteborg. Dat laatste beschouwt de speler als de minst aantrekkelijke optie. Hij keert liever niet terug naar zijn geboorteland. 

Go Ahead lijkt niet mee te willen werken aan een vertrek. De huidige nummer zestien van de Eredivisie zag deze zomer namelijk al de nodige spelers vertrekken. Philippe Rommens (Ferencvaros), Bas Kuipers (FC Twente), Jeffrey de Lange (Olympique Marseille) en Willum Willumsson (Birmingham City) zijn inmiddels allemaal weg. 

Edvardsen speelt pas sinds juli van vorig jaar in Deventer. De enkelvoudig international speelde tot dusver 41 officiële wedstrijden voor Go Ahead. Daarin was hij goed voor zeven doelpunten en twee assists. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!