Stengs focust zich op Feyenoord

Priske krijgt steun uit Feyenoord-selectie: 'Goed om meer systemen te beheersen'

19 augustus om 14:59

Calvin Stengs beweert alleen nog maar bezig te zijn op het huidige seizoen met Feyenoord. Volgens de middenvelder annex buitenspeler, reageerd iedereen binnen de club positief op zijn aanblijven. Daardoor heeft hij het gevoel belangrijk te zijn voor de Rotterdammers en kan de knop makkelijk om bij Stengs.

"Toen ik terugkwam was iedereen blij om me te zien en blij dat ik niet weg was. Dat geeft mij een goed gevoel. Ook het gevoel dat ik belangrijk ben en gewaardeerd word door de mensen", begint Stengs tegenover de sociale kanalen van Feyenoord.

Niet alleen de staf en zijn medespelers, maar ook de fans van Feyenoord lijken blij met het aanblijven van Stengs. "Ik wil iedereen bedanken voor de steun. Uiteindelijk moet ik gewoon mijn voeten laten spreken..."

Nu de focus voor Stengs weer volledig op Feyenoord ligt, wil de spelmaker graag meedenken met zijn trainer Brian Priske. De Deen besloot afgelopen weekeind te switchen van formatie. De keuze voor 4-3-3 resulteerde direct in een overtuigende overwinning bij PEC Zwolle (1-5). "Het is denk ik alleen maar goed dat we in meerdere systemen kunnen spelen", stelt Stengs. "Uiteindelijk is het aan de trainer om te beslissen welke wedstrijd om welk systeem vraagt. Wij als spelers gaan er vervolgens keihard aan werken om dat goed uit te voeren."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!