FC Utrecht brengt bod uit op Finnsson, concurrentie uit Duitsland

'FC Utrecht is favoriet in strijd om handtekening van 'sterspeler' in Denemarken'

19 augustus om 10:21
Laatste update: 19 augustus om 10:23

FC Utrecht heeft een bod uitgebracht op linksback Kolbeinn Finnsson, zo meldt Tipsbladet. Ook Holstein Kiel is concreet in de markt voor de handtekening van de IJslander, die wordt gezien als de 'grote sterspeler' van Lyngby BK.

Volgens het Deense medium hebben beide clubs een bedrag van een half miljoen euro neergelegd bij Lyngby. De verwachting is dat deze voorstellen geaccepteerd zullen worden. FC Utrecht wordt gezien als de favoriet om Finnsson aan te trekken.

'Lyngby's grote sterspeler Finnsson is opnieuw veelgevraagd in het buitenland', zo valt er te lezen. De club probeert het contract, dat in de zomer van 2025 afloopt, van de 24-jarige linksback te verlengen, maar de IJslander heeft aan de clubleiding laten weten dat dit niet gaat gebeuren.

'Er moet veel misgaan wil Finnsson de komende weken niet vertrekken bij Lyngby', klinkt het. De vleugelverdediger werd in de winter van 2023 door Lyngby transfervrij overgenomen van Borussia Dortmund II en zodoende gaan de Denen naar alle waarschijnlijkheid winst maken op de sterkhouder. Bij FC Utrecht zou Finnsson de concurrentie aan moeten gaan met Souffian El Karouani.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!