Bosz bevestigt transfer Teze naar AS Monaco

Bosz bevestigt PSV-transfer: 'Gehoord van Stewart, ik weet dat het rond is'

18 augustus om 13:06

Jordan Teze gaat vertrekken bij PSV, bevestigt trainer Peter Bosz voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo. De 24-jarige verdediger gaat zijn carrière voortzetten bij AS Monaco.

Diverse media maakten al melding van de aanstaande transfer, Bosz stelt dat de deal inderdaad in kannen en kruiken is. "Ik heb dat gisteravond al gehoord van Earnest Stewart (technisch directeur, red.)", zegt de oefenmeester tegen ESPN. "Dus ik wist dat het rond was." Teze zit zondag tegen Heracles nog wel op de bank. "Als we hem nodig hebben dan gaat hij ons helpen."

"Ik heb hem heel even kort gesproken", gaat Bosz verder over Teze. "Ik heb gezegd dat we er na de wedstrijd nog wel even verder over praten. Maar dat hij er moet staan voor de jongens, voor zijn club wanneer we hem nodig hebben. Dat is voor hem geen probleem." Teze speelde zeventien seizoenen voor PSV. Hij gaat voor maximaal twaalf miljoen euro naar het prinsendom.

PSV en Stewart hebben al een vervanger voor Teze op het oog. De Eindhovenaren willen voormalig Ajax-speler Kenny Tete losweken bij Fulham.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!