Romano meldt 'here we go': Neres verkast naar Italië

Romano meldt 'here we go': Neres heeft toptransfer naar Italië te pakken

18 augustus om 09:43

Napoli en Benfica hebben een akkoord bereikt over de transfer van David Neres, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Portugese club ontvangt tientallen miljoenen voor de diensten van de aanvaller, die snel zijn medische keuring zal ondergaan in Napels.

Neres had eerder zelf al een persoonlijk akkoord bereikt met het Napoli van trainer Antonio Conte. De 55-jarige trainer is erg gecharmeerd van de Braziliaan en wilde hem graag toevoegen aan zijn selectie. Volgens Romano reist Neres zondag af naar Napels om zijn transfer af te ronden. Naar alle waarschijnlijkheid ondergaat hij maandag de medische keuring.

Met de transfer van Neres is een bedrag van dertig miljoen euro inclusief bonussen gemoeid. Het is niet bekend voor hoeveel jaar Neres gaat tekenen in Italië. 'Napoli is druk met meer versterkingen, terwijl de transfer van Neres eindelijk is afgerond', schrijft Romano.

Bij Benfica, dat een bedrag van ruim vijftien miljoen euro betaalde voor Neres, heeft de Braziliaan zijn carrière een nieuw leven ingeblazen, na zijn ongelukkige transfer van Ajax naar Shakhtar Donetsk in de zomer van 2022. In 83 duels voor Benfica was Neres goed voor zeventien doelpunten en 26 assists.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!