Bossin spaart zichzelf niet na blunder

'Die bal gaat gewoon naast. Ik ben echt een sukkel, wat een lul'

17 augustus om 22:34
Laatste update: 17 augustus om 22:58

Liam Bossin, de doelman van FC Dordrecht, kon zich zaterdag wel voor zijn kop slaan. De sluitpost van de KKD-ploeg ging flink in de fout tegen ADO Den Haag (1-1) en dat leverde de bezoekers de openingstreffer op. Bossin ging na afloop diep door het stof. 

Bossin ging in de eerste helft gestrekt naar de hoek om een schot uit de tweede lijn te keren, maar werkte daardoor juist de bal voor de voeten van Daryl van Mieghem. Die profiteerde dankbaar en maakte de 0-1 voor ADO Den Haag. 

"Ik ben opgelucht dat het 1-1 werd", sprak Bossin bij ESPN. "Ik had het beter moeten doen bij de tegentreffer. Ik heb het nog niet teruggekeken, maar ik denk dat het schot naast was gegaan. De boys hebben geprobeerd mij te helpen en een resultaat te halen. Dat waardeer ik enorm."

Bij de sportzender krijgt Bossin de beelden opnieuw te zien. Zijn reactie is alleszeggend. "Pff, ik ben echt een sukkel. Die bal ging gewoon naast. Wat een lul, zeg. Dan is het mijn fout, hè." Gelukkig kan Bossin zijn slippertje snel relativeren. "Ik weet dat ik beter kan, dus de reactie daarna is belangrijker."