United kan transfer vergeten: horrorblessure zorgt voor opschudding Nottingham

United kan transfer vergeten: horrorblessure zorgt voor opschudding Nottingham

17 augustus om 18:25
Laatste update: 17 augustus om 20:21

Middenvelder Danilo heeft zaterdag een horrorblessure opgelopen bij Nottingham Forest. De Braziliaan, die recent nog gelinkt werd aan een overstap naar Manchester United, komt verkeerd op zijn been terecht na een duel en dat levert bijzonder nare beelden op.

Na iets minder dan zeven minuten in het duel tussen Nottingham en Bournemouth sloeg het noodlot toe voor Danilo: na een duel met spits Antoine Semenyo landde de middenvelder helemaal verkeerd op zijn linkerbeen, die vervolgens een knak maakte. Dat had tot gevolg dat de voet van Danilo in een onnatuurlijke, scheve houding kwam te staan. Het zorgde voor schrik bij alle spelers op het veld.

Uiteindelijk werd Danilo na een lange behandeling van het veld afgevoerd. Het is in ieder geval zeker dat hij een breuk heeft opgelopen. Er wordt zelfs al gespeculeerd over het feit dat het seizoen al na één wedstrijd ten einde zou zijn voor de controleur.

Een mogelijke overstap naar Manchester United lijkt Danilo in ieder geval op zijn buik te kunnen schrijven. Volgens TNT Sports zou de club van Erik ten Hag een oogje hebben op de Zuid-Amerikaan, maar het is zo goed als uitgesloten dat The Red Devils miljoenen gaan betalen voor een zwaargeblesseerde speler.