Rulli pakt penalty bij Marseille

Heerlijk debuut voor Ajax-vertrekker: Rulli bewijst direct waarde voor Marseille

17 augustus om 17:57

Geronimo Rulli heeft in zijn eerste duel voor Olympique Marseille direct zijn waarde bewezen. De van Ajax overgekomen doelman pakte een strafschop tegen Stade Brest.

Ajax deed Rulli deze zomer voor vier miljoen van de hand aan Olympique Marseille. De doelman drukte met zijn salaris zwaar op de begroting en kon bovendien niet rekenen op een basisplaats bij de Amsterdammers en dus maakte hij de overstap naar de Ligue 1.

De Argentijn heeft in zijn eerste duel voor Marseille direct zijn waarde bewezen. Sterker nog: na negen minuten al. De sluitpost pakte een penalty van Romain Del Castillo van Stade Brest en voorkwam zo dat de thuisploeg langszij kwam. De ploeg van Roberto De Zerbi was namelijk in de derde minuut al op voorsprong gekomen via Mason Greenwood.

Inmiddels staat Marseille 1-3 voor bij rust in het Ligue 1-duel. Na een goal van Luis Henrique en nog een treffer van Greenwood moest Rulli vlak voor rust wél vissen. Madhi Camara deed wat terug voor de thuisploeg.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!