Salah ontwijkt vraag over Slot

Salah ontwijkt vraag over Slot: 'Moeten niet nog meer druk op hem gaan uitoefenen'

17 augustus om 16:48

Mohamed Salah ziet dat Arne Slot het 'best anders' aanpakt bij Liverpool dan zijn voorganger Jürgen Klopp. De Egyptenaar wil echter niet te veel inzoomen op Slot na zijn eerste wedstrijd als manager van The Reds.

Dankzij een goal en assist van Salah wist Liverpool zaterdagmiddag met 0-2 van Ipswich Town te winnen. Daarmee kende Slot een succesvol debuut bij de club. Na afloop krijgt Salah voor de camera van TNT Sports de vraag of Slot iets anders van hem vraagt. "Het is best anders. Jürgen (Klopp, red.) was hier natuurlijk acht jaar lang, nu hebben we een nieuwe manager en een nieuw systeem. Dat is best anders voor iedereen van ons."

"We moeten zijn speelstijl in ons opnemen en stap voor stap gaan, ook omdat sommige spelers pas laat aansloten bij ons. We moeten zijn manier van spelen gewoon leren kennen", gaat Salah verder. Vervolgens krijgt hij de vraag wat de Liverpool-fans kunnen verwachten van Slot. "Nou, we moeten niet nog meer druk op hem gaan uitoefenen", lacht de linkspoot. "We moeten gewoon voetballen en van onze wedstrijden genieten. Daarna zien we het wel."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!