'Lille OSC wil Danjuma'

'Lille richt pijlen op Nederlandse buitenspeler: gesprekken tussen clubs lopen'

16 augustus om 23:20
Laatste update: 16 augustus om 23:35

Lille OSC heeft zijn pijlen gericht op Arnaut Danjuma, zo meldt het Franse Foot Mercato. Na het mislopen van Youssoufa Moukoko zijn de Fransen doorgeschakeld in hun zoektocht naar een aanvaller. De gesprekken met Villarreal CF lopen al.

'Terwijl de toekomst van Jonathan David voorlopig onzeker blijft, zet de clubleiding van Lille zich in om de aanvalslinie te versterken', schrijft het Franse medium vrijdagavond. Lille greep in een eerder stadium naast Moukoko en is nu doorgeschakeld naar Danjuma. Het negentienjarige talent koos voor een transfer naar Borussia Dortmund.

De Franse grootmacht is na het mislopen van Moukoko echter niet bij de pakken neer gaan zitten, meldt Foot Mercato. De gesprekken tussen Lille en Villarreal, de huidige werkgever van Danjuma, zouden al lopen. Vervolgens zal de club met de Nederlander zelf gaan onderhandelen.

Danjuma werd de afgelopen jaren meermaals verhuurd door zijn Spaanse werkgever. Zo speelde hij in drie jaar tijd voor Bournemouth, Villarreal, Tottenham Hotspur én Everton. Of hij nu weer verhuurd gaat worden zal moeten blijken. Danjuma heeft in Spanje nog een contract tot medio 2026. Zijn marktwaarde wordt geschat op dertien miljoen euro.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!