Liverpool en Slot persoonlijk akkoord met Mamardashvili

'Slot heeft eerste zomeraankoop bijna binnen: persoonlijk akkoord bereikt'

15 augustus om 20:51

Liverpool heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Giorgi Mamardashvili over een transfer, zo meldt Fabrizio Romano. De ploeg van Arne Slot moet er nu nog wel met Valencia uitkomen, alvorens de Georgiër via een aparte constructie naar Liverpool kan.

Voor Liverpool ligt er inmiddels een duidelijk plan rond de transfer van Mamardashvili op tafel. De Engelse club wil de Georgiër dit jaar van Valencia kopen, om hem vervolgens een jaar te verhuren aan Bournemouth. In juli 2025 zou Mamardashvili dan officieel aansluiten bij de ploeg van Slot. Bournemouth is akkoord met deze constructie, net als Mamardashvili zelf, maar Valencia moet er nog wel uitkomen met Liverpool.

Valencia zou een bedrag van dertig miljoen euro willen voor Mamardashvili. Daarbij moet dan nog een bonusconstructie van tien miljoen euro komen. Hoe ver de onderhandelingen op dit moment staan is niet bekend. Mocht Mamardashvili daadwerkelijk naar Liverpool vertrekken, dan heeft dat geen gevolgen voor Alisson Becker. Slot ziet in de Braziliaan zijn eerste keeper voor komend seizoen. Liverpool haalde vooralsnog geen enkele versterking deze zomer.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fabrizio Romano (@fabriziorom)