De Ligt en Mazraoui staan voor bliksemsnel United-debuut

Ten Hag verklapt: De Ligt en Mazraoui staan voor bliksemsnel Man United-debuut

15 augustus om 18:10
Laatste update: 15 augustus om 18:10

Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui maken vrijdagavond deel uit van de selectie van Manchester United. Dat heeft Erik ten Hag, daags voor de eerste Premier League-wedstrijd van dit seizoen, alvast verklapt.

De Ligt en Mazraoui werden afgelopen dinsdag gepresenteerd bij Manchester United, dat voor het voormalig Bayern München respectievelijk 50 miljoen euro en 20 miljoen euro betaalt. Een bliksemsnel tegen Fulham debuut lonkt. "Ze zitten morgen (vrijdag) bij de selectie, net als Harry Maguire", aldus Ten Hag, opgetekend door diverse Engelse media. 

Waar De Ligt en Mazraoui wel van de partij zullen zijn tegen Fulham, geldt dat bijvoorbeeld niet voor Leny Yoro, eveneens een defensieve zomeraanwinst. De blessurezorgen op Old Trafford blijven onverminderd groot. "Er zijn inderdaad problemen", erkent Ten Hag. "Maar het gaat niet om de spelers die niet beschikbaar zijn, maar om de spelers die wel beschikbaar zijn. We hebben een goede groep en we kunnen een sterke selectie op de been brengen. Dat zullen we dan ook doen."

Het is niet duidelijk of De Ligt en Mazraoui tegen Fulham ook meteen in de basis zullen starten. De wedstrijd begint vrijdagavond om 21.00 uur. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!