Arsenal-manager Arteta lyrisch over Timber

Arsenal-manager Arteta lyrisch over Timber: 'Dat is iets ongelofelijks'

15 augustus om 08:36

Arsenal-manager Mikel Arteta komt superlatieven tekort voor Jurriën Timber. De Spanjaard vindt Timber 'een ongelofelijke speler'. Arteta is er ook van overtuigd dat Timber dit seizoen erg belangrijk kan gaan worden voor Arsenal.

In gesprek met Sky Sports wordt Arteta gevraagd naar Timber, die momenteel op de weg terug is na een lichte voetkwetsuur. De Oranje-international miste bijna het complete vorige seizoen met Arsenal door een zware kruisbandblessure. "Hij is een ongelofelijke speler", begint Arteta. "Hij heeft het respect en de bewondering van iedereen van ons al verdiend, zonder überhaupt te spelen. Dat is een ongelofelijk iets, na slechts één seizoen."

Vervolgens gaat Arteta nog even door met zijn lofzang over Timber. "We zijn vastberaden om hem weer terug te krijgen op het veld. Zijn leiderschap, skills, kalmte, de manier waarop hij concurreert, zijn intelligentie: ik denk dat hij het team zo veel gaat brengen. Zijn teamgenoten houden van hem. Hij maakt ze beter, met zijn manier van coachen. Hij is hier als eerste en houdt van het spelletje."

Tot slot laat Arteta opnieuw vallen dat hij Timber 'een ongelofelijke speler' vindt. "Als we ervoor zorgen dat het team constant genoeg is, gaat hij een enorme impact maken", is de manager van Arsenal overtuigd.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sky Sports Football (@skysportsfootball)