Napoli praat met United over transfer McTominay

'Ten Hag verliest mogelijk een middenvelder: Napoli praat over verrassende deal'

14 augustus om 21:44

Het is nog maar zeer de vraag of Erik ten Hag volgend jaar nog kan beschikken over Scott McTominay. Volgens The Times is de middenvelder in gesprek met het Italiaanse Napoli over een transfer.

Manchester United is bereid om de Schot te verkopen, maar dan wil de club wel minimaal 29 miljoen euro zien. Dat is voor Napoli te gortig, waardoor de Italianen in eerste instantie inzetten op een huurdeal. De Napolitanen hopen McTominay te overtuigen om naar Italië te komen, maar United wil hem ook graag houden. De middenvelder heeft nog een contract voor één seizoen, maar die kan hij met een jaar verlengen.

Eerder deze transferwindow was McTominay nog een belangrijk target voor Fulham, maar die deal vond geen doorgang. Napoli is de hele zomer al bezig met het halen van een landgenoot van McTominay: Billy Gilmour. De verwachting is dat die deal spoedig officieel zal worden. Ten Hag gaf meermaals aan dat hij in zijn middenvelder een belangrijke speler ziet, ook omdat hij vorig jaar vaak doelpunten op cruciale momenten maakte.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!