Mainz mikt nog altijd op komst Van den Berg

Feyenoord en PSV hebben forse concurrentie: 'Weten dat Van den Berg naar ons wil'

14 augustus om 17:59

FSV Mainz-directeur Christian Heidel weet dat Sepp van den Berg het liefst terugkeert naar de Duitse club. De verdediger staat nog altijd in de nadrukkelijke belangstelling van PSV en Feyenoord, maar Mainz hoopt ook duidelijk nog op zijn komst.

"Het hangt enorm af van Liverpool", begint Heidel tegenover Sky Sport Deutschland over een transfer van Van den Berg. "Ik weet dat hij zelf graag terug wil komen naar Mainz. Hopelijk heeft de wil van de speler een belangrijke rol in de keuze van Liverpool." Van den Berg speelde vorig jaar op huurbasis bij Mainz. Daar maakte de verdediger een solide indruk met drie goals in 36 duels.

Liverpool zou zo’n twintig miljoen euro willen voor Van den Berg. "Dat is hun goed recht om een prijskaartje op hem te plakken", zegt Heidl. "Toch moet er wel een club zijn die dat wil betalen en de speler moet daar ook heen willen. Inmiddels is dat nog niet het geval, dus wij hebben nog altijd een kans. Als Liverpool hem nog een jaar wil uitlenen, dan zijn wij de perfecte club. Sepp (Van den Berg red.) zal dat ook beamen. We bereiden ons wel voor mocht de deal er niet komen."