Atalanta-trainer Gasperini steunt Koopmeiners

Stakende Koopmeiners krijgt steun uit bijzondere hoek: 'Hij is het slachtoffer'

13 augustus om 18:36

Gian Piero Gasperini heeft te doen met Teun Koopmeiners. De trainer van Atalanta Bergamo kan woensdagavond in de strijd om de Europese Super Cup tegen Real Madrid niet beschikken over de Oranje-international, die wacht op doorgang van zijn transfer naar Juventus.

Koopmeiners kwam zoals bekend vorige week niet opdagen op het trainingsveld van Atalanta, omdat de club een overstap naar Juventus, ondanks eerder gemaakte afspraken, vooralsnog blokkeert. 

"Hij is het ware slachtoffer van deze situatie", aldus trainer Gasperini op de voorbeschouwende persconferentie, opgetekend door diverse media. "Ik vind het jammer dat ik hem niet heb kunnen overtuigen om zich niet met bepaalde zaken op de transfermarkt te bemoeien. Hij blijft een heel aardige jongen, we zijn erg op hem gesteld en hij heeft ons geholpen om hier te komen", vervolgt de trainer. 

Het is nu aan de clubs, stelt de oefenmeester. "Ik kan alleen zeggen dat ik hem zie als een slachtoffer dat hier niet bij ons is. Ik kon hem niet overtuigen, er werd iets gedaan om Atalanta zoveel mogelijk schade toe te brengen. Ik weet niet wat er de komende twee weken gaat gebeuren."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!