Antef Tsoungui verhuurt aan OH Leuven

Officieel: Feyenoord stalt verdedigend talent opnieuw, ditmaal in België

13 augustus om 17:12

Feyenoord stalt Antef Tsoungui dit seizoen definitief bij OH Leuven. De 21-jarige verdediger, die begin dit jaar een nieuw contract bij de Rotterdammers tekende, gaat met Leuven uitkomen in de Belgische Pro League. 

De huurdeal tussen Feyenoord en Leuven diende zich al even aan. Het afgelopen seizoen werd de talentvolle verdediger ook al elders ondergebracht, namelijk bij FC Dordrecht. Voor die club kwam hij tot dertig officiële wedstrijden. Hij gold als één van de sterkhouders die Dordrecht naar de play-offs om promotie naar de Eredivisie loodste.

Tsoungui is blij met zijn stap naar België. "OH Leuven is de juiste stap voor mij op dit moment in mijn carrière", vertelt hij via de clubkanalen. "Het project van de club trekt mij aan en ook in de Jupiler Pro League wil ik mij bewijzen. Het team is zeer goed aan de competitie begonnen, maar ik denk dat we nog beter kunnen."

Leuven was overigens niet de enige club die in de race was voor Tsoungui. Naar verluidt wilde ook Wycombe Wanderers en NAC Breda hem inlijven. Laatstgenoemde club deed met de komst van vleugelaanvaller Leo Sauer uiteindelijk alsnog wel zaken met Feyenoord.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!