Saito na Sparta-jaren gepresenteerd als aanwinst van Queens Park Rangers

Saito wordt na Sparta-jaren opnieuw verhuurd en gaat aan de slag in Engeland

13 augustus om 15:24

Koki Saito speelt komend seizoen op huurbasis voor Queens Park Rangers, op het tweede niveau in Engeland. De Japanner, die afgelopen twee seizoenen indruk maakte bij Sparta Rotterdam, wordt door de Engelsen gehuurd van SK Lommel.

In de zomer van 2022 werd Saito door Sparta op huurbasis naar Rotterdam gehaald. In zijn eerste seizoen was de Japanner meteen van waarde op Het Kasteel met zeven doelpunten en vijf assists. Ook in het afgelopen seizoen speelde hij in dienst van Sparta. Door een blessure kwam hij tot 22 duels, waarin hij goed was voor drie treffers en vijf assists.

Door zijn goede prestaties bij Sparta werd de aanvaller ook opgenomen in de Japanse selectie voor de Olympische Spelen, waar ze in de kwartfinales strandden tegen de latere kampioen Spanje. 'Ik kijk er echt naar uit om voor een grote club als QPR te spelen en ik wil een bijdrage leveren door resultaten, doelpunten en assists te brengen', reageert Saito in gesprek met de clubkanalen.

"Als ik nadenk over wat ik wil bereiken, zal het een geweldige stap zijn om voor QPR te spelen", vervolgt Saito zijn verhaal. "Dribbelen is een van mijn sterke punten. Maar ook kansen creëren en achter de laatste lijn komen, wat leidt tot doelpunten en assists."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!