'Manchester United kijkt naar Raphinha van Barcelona'

'United kan Barça helpende hand bieden: miljoenentransfer behoort tot de opties'

13 augustus om 12:16

Manchester United wordt door het Spaanse Sport in verband gebracht met Raphinha. The Red Devils hebben een oogje op de aanvaller van FC Barcelona, terwijl de Catalaanse club wel oren heeft naar een verkoop.

Volgens Sport is Antony hard op weg naar de uitgang bij Man United. Het is geen geheim dat de club van Erik ten Hag openstaat voor een transfer van de Braziliaan, maar zijn eventuele bestemming is nog niet bekend. Ook een transfer van Jadon Sancho is bespreekbaar voor United. De nummer acht van het afgelopen Premier League-seizoen zou Raphinha daardoor juist in willen lijven, al lijkt die interesse nu nog niet concreet.

Barcelona moet op zijn beurt verkopen om alle selectiespelers in te kunnen schrijven voor de Spaanse competitie. Daardoor is een transfer van Raphinha, die afgelopen seizoen nog regelmatig in de basis stond, bespreekbaar. De Braziliaanse buitenspeler wil zelf overigens graag bij Barça blijven.

Twee jaar geleden nam Barça Raphinha nog voor 58 miljoen euro over van Leeds United. Tot dusver maakte de 27-voudig international 87 keer zijn opwachting in het shirt van Barcelona. In die duels was hij 20 keer trefzeker en gaf hij 25 assists.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!