Cambuur presenteert Kieftenbeld

Cambuur presenteert 'bewezen' aanwinst: 'Hij beschikt over een schat aan ervaring'

13 augustus om 10:41

Maikel Kieftenbeld is komend seizoen speler van SC Cambuur, zo bevestigt de club via de eigen kanalen. De 34-jarige middenvelder trainde al een week mee in Leeuwarden, in de hoop een contract af te dwingen. Dat is hem dus gelukt.

Kieftenbeld speelde in zijn carrière voor onder andere Go Ahead Eagles, FC Groningen, Birmingham City, Derby County en Millwall, alvorens hij twee jaar geleden bij FC Emmen neerstreek. Sinds zijn vertrek uit Emmen zat de middenvelder zonder club. Nadat zowel Cambuur als Kieftenbeld een week lang hebben kunnen testen of een samenwerking bevalt, gaan beide partijen een samenwerking voor één seizoen aan.

"Maikel is een speler met bewezen kwaliteiten en een enorme winnaarsmentaliteit", reageert technisch manager Lars Lambooij op de website van Cambuur. "Daarnaast beschikt hij over een schat aan ervaring, die hij zowel nationaal als internationaal heeft opgedaan. Daarmee kan hij binnen en buiten de lijnen belangrijk zijn. We zijn dan ook blij dat Maikel komend seizoen het geel en blauw van SC Cambuur draagt."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!