Neres reageert met verbazing op beslissing van Benfica-trainer Schmidt

'Gefrustreerde Neres reageert met verbazing op beslissing van Schmidt'

12 augustus om 19:57
Laatste update: 12 augustus om 19:59

David Neres heeft met verbazing gereageerd op de beslissing van Roger Schmidt om de Braziliaan niet op te nemen in zijn selectie voor het competitieduel met Famalicão, zo schrijft Jornal de Notícias. De aanvaller werd wegens transferperikelen niet meegenomen door de oefenmeester.

Neres wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Napoli, dat in verregaande onderhandelingen is met Benfica. Door deze ontwikkelingen nam Schmidt de beslissing om Neres niet op te nemen in zijn wedstrijdselectie, want de Duitser gaf aan 'volledig gefocuste spelers' nodig te hebben.

Deze uitspraken zouden in het verkeerde keelgat zijn geschoten bij Neres, die van mening is dat hij altijd alles geeft voor zijn club, ondanks alle geruchten. 'Neres begreep niet waarom hij niet werd opgeroepen voor het eerste competitieduel', zo valt er te lezen. 'De speler is zich ervan bewust dat er contacten zijn met de Italiaanse club, maar weet dat er nog geen enkel voorstel op tafel ligt.'

De afgelopen dagen is de zaakwaarnemer van Neres in Napels om onderhandelingen te voeren met Napoli. De gesprekken bevinden zich in vergevorderd stadium en de betrokken partijen verwachten snel witte rook. Bij Benfica, dat hem in 2022 voor 15,3 miljoen euro overnam van Shakhtar Donetsk, heeft Neres nog een contract tot medio 2027.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!