Manu traint op de proef mee bij KKD-club

Clubloze oud-Feyenoorder traint op de proef mee bij De Graafschap

12 augustus om 14:14

Elvis Manu traint op de proef mee met De Graafschap, zo melden De Gerlderlander en Omroep Gelderland. De Superboeren hopen de flanken te versterken met de mogelijke komst van de clubloze buitenspeler.

Manu is inzetbaar op beide vleugels, een positie waar de club uit Doetinchem nog wel versterking kan gebruiken. Op dit moment is de selectie op die posities beperkt tot Tristan van Gilst, Sam Bisselink en Ibrahim El Kadiri. 

De bijna 31-jarige Manu kwam kort uit voor Feyenoord, maar een echte doorbraak bleef uit. Vervolgens speelde hij voor clubs als Excelsior, Go Ahead Eagles, SC Cambuur en FC Groningen. Ook speelde hij bij diverse buitenlandse teams, waaronder Brighton & Hove Albion. Zijn laatste club was FC Universitatea Cluj in Roemenië.

Naast de Nederlander traint ook Joao Simoes op de proef mee bij De Graafschap. De Portugese rechtsbuiten speelde het laatst voor Differdange in Luxemburg. Ook hij speelde de laatste acht maanden geen officiële wedstrijd meer. In zijn thuisland speelde Simoes voor Académica en Boavista.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!