Feyenoord ziet in Isaksen opvolger van Stengs

Italiaanse media: Feyenoord ziet opvolger van Stengs rondlopen in Serie A

12 augustus om 12:27
Laatste update: 12 augustus om 12:58

Feyenoord heeft Gustav Isaksen opnieuw op de korrel, meldt Corriere dello Sport. De 23-jarige Deen is in beeld als de opvolger van Calvin Stengs, die op het punt staat naar het Amerikaanse Charlotte FC te verkassen.

Volgens de Italiaanse krant houdt SS Lazio er sterk rekening mee dat Feyenoord zich op korte termijn opnieuw zal melden voor Isaksen. De buitenspeler zou een transferperiode eerder ook al in beeld zijn geweest in Rotterdam. Lazio had interesse in Stengs en Feyenoord had een ruildeal met Isaksen in gedachten, klinkt het.

Nu Stengs zeer waarschijnlijk naar Charlotte FC vertrekt, is van een dergelijke constructie geen sprake meer. Feyenoord is wel nog altijd gecharmeerd van Isaksen. De buitenspeler kwam in 2023 voor twaalf miljoen euro over van het Deense FC Midtjylland. Afgelopen seizoen kwam hij 37 duels in actie voor Lazio, voornamelijk als invaller. Hierin scoorde hij drie doelpunten en was hij vier keer aangever.

Bovendien is Isaksen een oude bekende van Feyenoord-coach Brian Priske. Isaksen speelde 45 wedstrijden onder Priske in zijn tijd bij Midtjylland. Zijn huidige marktwaarde wordt geschat op zo'n twaalf miljoen euro.