Feyenoord houdt interesse in Van den Berg en El Azzouzi

'Feyenoord blijft geïnteresseerd in Van den Berg en vervanger voor Wieffer'

12 augustus om 10:13
Laatste update: 12 augustus om 11:35

Feyenoord is achter de schermen nog altijd bezig met Oussama El Azzouzi. De middenvelder van Bologna is volgens Voetbal International in beeld om Mats Wieffer te vervangen, maar hij blijkt wel een dure optie.

Bologna vraagt op dit moment twintig miljoen euro voor de verdedigende middenvelder, die geboren werd in Veenendaal. Dat is voor Feyenoord aan de hoge kant, maar de Rotterdammers proberen een constructie te verzinnen. Met een vast bedrag dat aangevuld wordt door bonussen hoopt Feyenoord alsnog in de buurt van de vraagprijs te komen. Het zal echter een uitdaging blijven om El Azzouzi over te kunnen nemen.

Feyenoord is ook bezig met een aantal andere inkomende transfers. Hugo Bueno zal de eerste speler worden die de Rotterdammers presenteren. De vleugelverdediger komt een jaar op huurbasis over van Wolverhampton Wanderers. Daarnaast heeft Feyenoord ook Ibrahima Osman van Brighton & Hove Albion op de lijst staan om te huren. Qua koop is Sepp van den Berg in beeld. Inzake de verdediger van Liverpool heeft Feyenoord concurrentie van PSV.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!