'PSV sluit Boscagli-vertrek niet uit'

Eindhovens Dagblad: PSV rekent op interesse van 'clubs uit de hogere verdieping'

12 augustus om 09:38

PSV kan een vertrek van Olivier Boscagli voorlopig niet uitsluiten. Galatasaray en Besiktas hebben belangstelling getoond, maar het is volgens het Eindhovens Dagblad de verwachting dat ook grotere clubs nog voor de Monegask willen gaan.

Boscagli staat best open voor een zomertransfer, maar zal PSV niet zomaar verlaten. Vanuit Turkije sluimert er interesse. 'Clubs uit de hogere verdieping van het Europese voetbal' zouden ook nog in de markt kunnen komen, klinkt het. Als hij deze zomer niet verkocht wordt, dan ligt een contractverlenging in het Philips Stadion voor de hand. Peter Bosz noemde Boscagli na de zege op RKC Waalwijk (5-1) 'technisch de beste speler die ik ooit heb gezien'.

PSV hoopt Sepp van den Berg nog altijd aan de selectie toe te voegen. De 22-jarige verdediger wil graag naar Eindhoven en PSV kan voldoen aan zijn financiële eisen, maar bijt zich vooralsnog stuk op de vraagprijs van Liverpool. De club van Arne Slot, die zondag in de twee oefenduels met Sevilla (4-1) en Las Palmas (0-0) vanwege fysieke ongemakken geen beroep deed op Van den Berg, wil volgens het ED nog steeds minimaal twintig miljoen euro beuren.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!