Tete wil Premier League-salaris bij PSV

'Tete-transfer onwaarschijnlijk: nieuwe naam duikt mogelijk snel op bij PSV'

11 augustus om 23:20

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Kenny Tete deze zomer de overstap maakt naar PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad aast de vleugelverdediger op een langdurig contract, iets waar PSV geen oren naar zou hebben. Mogelijk richt de landskampioen zich binnenkort op een nog niet eerder in de media genoemde naam. 

Het Eindhovens Dagblad pakte eerder deze week uit met het nieuws over de interesse van PSV in Tete. De landskampioen kampt zoals bekend met defensieve zorgen, die zijn voortgekomen uit blessures en de lonkende transfer van Jordan Teze. Tete verscheen op de Eindhovense radar, maar lijkt nu alweer langzaam uit beeld te verdwijnen. 

De rechtsback van Fulham wil volgens het ED een lang contract. Daarnaast verdient hij momenteel een Premier League-salaris. Mogelijk wil en kan PSV daar nu simpelweg niet aan voldoen. De kans is aanzienlijk dat de Eindhovenaren op meerdere borden schaken, en zich gaan richten op 'een naam die niet in media-berichten te lezen is geweest'. 

Er worden op dagelijkse basis meerdere vleugelverdedigers 'aangeboden' bij PSV, die daarna worden geëvalueerd door de technische staf. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!