Marseille kan Nketiah voor 30 miljoen kopen van Arsenal

'Kooplustig Marseille krijgt laatste tegenbod van Arsenal: spits mag voor 30 miljoen weg'

10 augustus om 11:35

Arsenal heeft Olympique Marseille een ultimatum gesteld inzake de transfer van Eddie Nketiah. De Fransen mogen de spits voor een seizoen huren met een verplichte optie tot koop van dertig miljoen euro. Lager gaat de club niet.

Marseille is al een tijdje in onderhandeling met Arsenal over een transfer van Nketiah. Volgens The Athletic is de spits al een tijdje akkoord met de Fransen, maar moeten de clubs er nog uitkomen. Arsenal heeft nu dus een laatste tegenbod neergelegd bij Marseille. Het is nu aan de Franse clubleiding om die te accepteren of niet. In juli deed Marseille nog een bod op Nketiah van om en nabij de twintig miljoen euro.

Voor Marseille zou het binnenhalen van Nketiah een volgend hoofdstuk in een drukke transferzomer betekenen. Eerder werden grote spelers als Mason Greenwood en Pierre-Emile Hojbjerg al binnengehaald, net als keepers Jeffrey de Lange en Gerónimo Rulli. Marseille verraste begin deze zomer al met het strikken van succescoach Roberto De Zerbi, die dus ook de beschikking krijgt over veel nieuwe spelers.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!