NAC wil fraaie reeks tegen Groningen voortzetten en rekent op play-off-held

NAC wil fraaie reeks tegen Groningen voortzetten en rekent op play-off-held

9 augustus om 16:00

ADVERTORIAL - Het is na maanden wachten eindelijk zover: vrijdag trappen FC Groningen en NAC het nieuwe seizoen in de Eredivisie af. Voor beide ploegen zal het enigszins gek aanvoelen elkaar te treffen op speelronde 1, maar de druk zal groot zijn om het eerste duel winnend af te sluiten. TOTO staat klaar voor de seizoensouverture in Breda! 

NAC houdt goede herinneringen over aan vorig seizoen

In het Keuken Kampioen Divisie-seizoen van 2023/24 moesten zowel NAC als Groningen tot de laatste speelronde tot het gaatje gaan. De Groningers werden op doelsaldo tweede en mochten direct de Eredivisie in, terwijl NAC op doelsaldo de laatste play-off-plek pakte en iedereen verraste door Excelsior te verslaan. In de competitie wist NAC maar liefst vier punten over te houden aan de wedstrijden tegen Groningen.

In de finale van de play-offs wist NAC het heenduel met maar liefst 6-2 te winnen, waardoor de return op papier een formaliteit werd. Twee treffers van Elías Már Ómarsson bleken uiteindelijk belangrijk, aangezien het tweede duel met 4-1 werd verloren. NAC gaat het avontuur in de Eredivisie aan met Ómarsson en de IJslander zal willen toeslaan. Een treffer van de spits levert je 4.50 keer je inleg op. Maakt Ómarsson de laatste treffer? Dan pak je een quotering van 13.00. Een zege van NAC staat op maar liefst 5.75

Groningen is met een quotering van 1.66 de torenhoge favoriet om het duel naar zich toe te trekken. Aan de kant van de Groningers zorgde Thom van Bergen aan het einde van het afgelopen seizoen voor de bevrijding tegen Telstar in de laatste minuut. Weet Van Bergen dit opnieuw te bewerkstelligen? Je pakt 6.75 keer je inzet wanneer de spits het laatste doelpunt maakt.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust