Vitesse heeft met Tomislav Gudelj zesde zomeraanwinst binnen

Vitesse blijft maar met transfernieuws komen: aanwinst nummer zes bekendgemaakt

8 augustus om 14:53

Vitesse heeft nóg meer transfernieuws: ook Tomislav Gudelj komt volgend seizoen spelen in het GelreDome. De Kroaat tekent voor twee seizoenen, met de optie voor nog een jaar. De spits komt over van het Kroaatse NK Varazdin en is de zesde (!) aanwinst van Vitesse in één week, en de derde op één dag.

Daags voor de openingsronde in de Keuken Kampioen Divisie presenteert Vitesse zijn zesde aanwinst van deze zomer. Gudelj komt transfervrij over uit zijn thuisland en tekent voor minimaal twee seizoenen in Arnhem. In 97 wedstrijden op het tweede niveau van Kroatië was de 26-jarige aanvaller goed voor veertig doelpunten en veertien assists.

Net als bijvoorbeeld Dillon Hoogewerf, draaide Gudelj al de gehele voorbereiding mee met de ploeg van John van den Brom. Ook hij wist uiteindelijk een contract af te dwingen. "Ik ben blij hier te zijn. Vanaf dag één ben ik erg goed ontvangen door de club en de mensen. Ondanks de perikelen bij Vitesse, heb ik een goed gevoel gekregen van de club en de manier van spelen. Dat spreekt mij enorm aan. Ik heb echt zin in dit avontuur en wil met goals en assists belangrijk zijn voor de ploeg", reageert Gudelj voor het eerst op de website van Vitesse.

De Gelderse club heeft na het behouden van de proflicentie geen halve maatregelen genomen. Met Justin Bakker, Alexander Büttner, Mees Kreekels, Irakli Yegoian, Hoogewerf en Gudelj werden er zes transfers in twee dagen afgerond.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!