Bij Unibet met welkomstactie wedden op een overwinning van PSV tegen RKC

Thuiswinst van kampioen PSV tegen laagvlieger RKC levert je met €1 inzet €50 op!

10 augustus om 18:00
Laatste update: 10 augustus om 18:04

ADVERTORIAL - Zaterdag komt PSV voor het eerst in actie in het nieuwe Eredivisie-seizoen. De landskampioen mag in het eigen Philips Stadion aftrappen tegen RKC Waalwijk. Voor nieuwe spelers heeft Unibet een welkomstactie (24 jaar en ouder) in petto: pak nu met een inzet van 1 euro 50 euro wanneer PSV zijn seizoensopening winnend afsluit!

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd PSV - RKC en zet in op 'Reguliere speeltijd: PSV'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet! De maximale inleg voor de actie bedraagt €1 en deze is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar.

Klik hier om mee te spelen met de welkomstactie van Unibet!

Afgelopen zondag werkte PSV zijn eerste officiële duel van het seizoen af. De strijd om de Johan Cruijff Schaal werd weliswaar na strafschoppen verloren van Feyenoord, maar dat duel eindigde in een 4-4 stand. Achterin staat het dus zeker nog niet als een huis in Eindhoven, maar het vertoonde aanvalsspel zal de zorgen van Peter Bosz toch flink wegnemen. 

Met RKC treft PSV direct een club die een lastige voorbereiding achter de rug heeft. Van de vijf profclubs waar de Waalwijkers tegen oefenden, werd één keer gewonnen. Dat gebeurde tegen het Belgische KAS Eupen (1-2). De laatste oefenwedstrijd ging met 1-0 verloren van Almere City.

Benieuwd naar het uitgebreide, diverse aanbod van Unibet? Bekijk het via deze link. Veel plezier met het bekijken van de openingswedstrijd van PSV! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust