Farioli speelt op veilig en rekent op ervaring in Griekse heksenketel

Farioli speelt op veilig en rekent op ervaring in Griekse heksenketel

8 augustus om 19:00
Laatste update: 8 augustus om 19:24

ADVERTORIAL - Ajax staat donderdag tegenover Panathinaikos in een bomvol Grieks stadion en zal met een gunstig resultaat het land willen verlaten. Trainer Francesco Farioli wil zijn aanval niet verder blesseren en rekent daarom onder meer op het middenveld voor de gevaarlijke impulsen. Bookmaker Unibet staat klaar met boosted odds voor dit duel! 

Taylor moet ploeg na jaren bij de hand nemen

Taylor is met zijn 22 jaar nog altijd een jonge speler, maar de middenvelder is al sinds 2020 bij het eerste elftal van Ajax te vinden. De Nederlander werd aanvankelijk als ideale opvolger van Donny van de Beek gezien, maar ook in het afgelopen seizoen was de voetballer wisselvallig. Farioli lijkt niet met Brian Brobbey en Bertrand Traoré te starten, aangezien de trainer het afdwingen van Champions League-voetbal in de Eredivisie belangrijker lijkt te vinden dan de Europa League. 

Unibet staat klaar met een boosted odd voor Taylor. Scoort de middenvelder tegen Panathinaikos? Dan pak je 5.50 keer je inleg! Staat Ajax bij rust voor en wordt het duel gewonnen? Dan pak je met eveneens 5.50 keer je inleg. Scoren beide teams en wint Ajax? Daar staat een odd van 6.00 voor klaar. Een zege van Ajax en minder dan drie doelpunten levert je 7.50 keer je inleg op. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust