Weghorst nog steeds op weg naar Ajax, zegt Valentijn Driessen

Weghorst nog steeds op weg naar Ajax: 'Die komt, dat is een kwestie van tijd'

8 augustus om 06:30
Laatste update: 8 augustus om 06:36

Wout Weghorst maakt deze zomer hoe dan ook de overstap naar Ajax. Dat verwacht Valentijn Driessen, die de komst van de Oranje-international 'een kwestie van tijd' noemt.

"Ja, die komt", zegt Driessen bij De Oranjezomer over Weghorst. "Dat is een kwestie van tijd. Het is gewoon afwachten tot Akpom weggaat. Ik denk trouwens dat Ajax ook alles in het werk zal om Weghorst te halen als Akpom niet vertrekt. Remko Pasveer zegt ook in De Telegraaf van morgen: iemand als Weghorst, dát is wat wij missen."

Naast Weghorst staat ook Daniele Rugani in de startblokken voor een verhuizing naar Amsterdam. Van de verdediger is Driessen minder overtuigd. Hij typeert hem als 'een of andere Italiaan'. "Die heeft het niet gehaald bij Juventus. Moet hij dan Ajax bij de hand nemen? Dat vraag ik me af."

'Chaos en uitverkoop' bij Ajax

Jack van Gelder ziet dat het een 'chaos' is bij Ajax. "Ze moeten echt schrapen om geld bij elkaar te krijgen. Gerónimo Rulli gaat nu naar Olympique Marseille. Die hebben ze voor acht miljoen gehaald en gooien ze er voor vier miljoen uit. Het is een soort uitverkoop."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!