'Ex-Ajacied Neres geen optie voor PSV'

'Ajax-fans kunnen opgelucht ademhalen: publieksfavoriet niet naar PSV'

7 augustus om 19:36

Ajax-fans hoeven niet te vrezen dat David Neres binnenkort het shirt van PSV draagt. Volgens het Eindhovens Dagblad is de 27-jarige Braziliaan op dit moment geen concrete optie voor de landskampioen.

Transferexpert Gianluca di Marzio en de Portugese sportkrant Record schreven woensdag over de interesse van PSV in de ex-Ajacied. In het Philips Stadion zou hij in beeld zijn als mogelijke vervanger van de gewilde Johan Bakayoko. ED-clubwatcher Rik Elfrink ontkracht het nieuws echter. 'Neeres', schrijft hij op X. Volgens Elfrink is Neres op dit moment geen concrete optie voor PSV. De vleugelaanvaller lijkt bovendien hard op weg om Benfica te verruilen voor Napoli. 

Neres werd in januari 2017 door Ajax overgenomen van São Paulo. PSV-trainer Peter Bosz stond destijds aan het roer in Amsterdam. De achtvoudig Braziliaans international groeide uit tot publiekslieveling, maar werd mede door blessures ingehaald door landgenoot Antony. Begin 2022 vertrok hij naar Shakhtar Donetsk, dat hem een halfjaar later aan Benfica verkocht.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!