Feyenoord stalt Parlanti gelijk bij FC Dordrecht

Feyenoord strikt Parlanti en laat talentvolle middenvelder ervaring opdoen in KKD

7 augustus om 16:15

Feyenoord heeft de 20-jarige Gabriele Parlanti overgenomen van US Triestina. De talentvolle centrale middenvelder tekent in Rotterdam-Zuid een contract tot medio 2026 en wordt direct verhuurd aan FC Dordrecht

Dat meldt Feyenoord woensdag op de officiële kanalen. "Gabriele is een technisch vaardige middenvelder die met veel flair en lef durft te spelen", aldus Mark Ruijl, Head of Global Football van Feyenoord. "Wij denken dat hij snel zijn weg in Nederland zal gaan vinden en verwachten dat hij zich hier uitermate goed door kan ontwikkelen. Daar gaan wij hem zo goed mogelijk bij helpen."

Parlanti is trots op zijn verbintenis met Feyenoord. "Het geeft mij een trots gevoel om bij een grote club als Feyenoord mijn voetbalcarrière een vervolg te geven. Ik zal het komende seizoen op huurbasis bij FC Dordrecht gaan spelen en ga daar mijn uiterste best doen om te laten zien wat ik in huis heb."

Parlanti doorliep de jeugdopleiding van Sestri Levante en werd afgelopen winter overgenomen door Triestina. De middenvelder maakte het seizoen wel af bij Sestri Levante. In totaal speelde hij bijna honderd officiële duels voor de club uit de Serie C. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!