Mexicaanse pers bevestigt interesse in Gimenez

Mexicaanse pers bevestigt: 'Het is waar dat zij achter Santi aanzitten'

7 augustus om 16:01
Laatste update: 7 augustus om 16:02

Na berichtgeving van onder meer 1908.nl en Martijn Krabbendam komt ook vanuit Mexico de bevestiging: Nottingham Forest heeft een oogje laten vallen op Santiago Gimenez. De Engelsen hebben zich echter nog niet officieel gemeld in Rotterdam.

'We hebben gesproken met mensen die dichtbij Santi staan", klinkt het bij het Mexicaanse Record. "Zij zeiden: 'Ja, het is waar dat Nottingham achter Santi aanzit. Er bestaat een kans dat ze zich met een officieel bod gaan melden bij Feyenoord.' Tot op heden is dat echter nog niet gebeurd.'

Naar verluidt gaan de Engelsen daar snel verandering in brengen, al is het niet bekend wat de hoogte van het openingsbod zal zijn. Ook met betrekking tot de vraagprijs van Feyenoord blijft het voorlopig gissen. Feyenoord nam de Mexicaanse spits in de zomer van 2022 voor zes miljoen euro van het Mexicaanse CD Cruz Azul.

Gimenez eindigde het vorige seizoen niet goed, maar in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV maakte de Feyenoord-spits direct weer indruk. Hij scoorde twee keer en gaf een assist, waardoor de Rotterdammers de eerste prijs van het seizoen pakten. In totaal speelde Gimenez 87 officiële duels voor Feyenoord. Daarin scoorde hij 51 keer en bereidde hij ook twaalf treffers voor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!